Του Αγίου Ραφαήλ.
May 7, 2024
Περιοδεία στην αγορά και στους δρόμους του Κιλκίς με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Τσίπρα.
May 11, 2024
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν εθελοτυφλεί απέναντι στις κομματικές διώξεις, την αναξιοκρατία και τα κομματικά αντίποινα στη Δημόσια Υγεία.
🏥 Σε χθεσινή του συνάντηση με το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό που δέχεται κομματικά αντίποινα, επειδή αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ.
🏥 Είναι γεγονός ότι οι καταγγελίες του ανθρώπινου δυναμικού για κομματικές διώξεις είναι συνεχείς. Υγειονομικά, διοικητικά και λοιπά στελέχη του ΕΣΥ υφίστανται αλλεπάλληλες δυσμενείς μετακινήσεις και παράτυπες υποβαθμίσεις με γνώμονα την κομματική συμμόρφωση.
🏥 Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν εθελοτυφλεί απέναντι στις κομματικές διώξεις, στην αναξιοκρατία και στα κομματικά αντίποινα. Υπερασπιζόμαστε το προσωπικό του ΕΣΥ απέναντι στις αδικίες που υφίστανται. Δεσμευόμαστε για την κατάργηση του κομματικού κράτους στη Δημόσια Υγεία.
👉 Η αξιοκρατία, η νομιμότητα και η δικαιοσύνη είναι οι δικοί μας γνώμονες τόσο για τη σημερινή αντιπολίτευση όσο και για την αυριανή διακυβέρνηση της χώρας.
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Βουλευτής Κιλκίς,
Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ