ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΣΚΑΙ 22/08/23
August 22, 2023
Κοινωνία Ώρα Mega Καλοκαιρινή Έκδοση 25 08 23
August 25, 2023

Νομός Κιλκίς 24/08/23

🔺 Αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες που περνάει όλη η χώρα, είχα την τιμή να υποδεχτώ τον Stefanos Kasselakis στον Νομό Κιλκίς, να περιοδεύσουμε μαζί σε όλο τον νομό και να έρθουμε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται στον τόπο μας.
🔺 Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, της μοναδικής πολιτισμικής κληρονομιάς αλλά των πολλών αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Νομού Κιλκίς ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος.
🔺 Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, ερχόμενοι σε επαφή με τους αμπελουργούς, τους καστανοπαραγωγούς, τους οινοποιούς, τους μουσικούς των χάλκινων της Γουμένισσας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, συλλόγους ορειβατών, άνθρωπους και φορείς της παραγωγής και του πολιτισμού, το Επιμελητήριο του Κιλκίς, τους ανθρώπους που εργάζονται στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης και τόσους άλλους όμορφους ανθρώπους, διαπιστώσαμε από την μια την μεγάλη διαχρονική παραμέληση του Νομού Κιλκίς και από την άλλη τις πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξής του.
🔺 Η περιοδεία αυτή, μας γέμισε με ελπίδα για τις προοπτικές του Κιλκίς.
🔺 Η διάδρασή μου με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν ένα εξαιρετικό προνόμιο.
🔴 O ίδιος, με την επαγγελματική του πορεία, τις προτάσεις και τις δράσεις του, αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και συνολικά της Προοδευτικής Παράταξης στην Ελλάδα.