Επίσκεψη στο Νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” Θεσσαλονίκης.
November 13, 2023
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Γενικό Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ
November 14, 2023

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

🤝 Συνάντησα την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, με την οποία συζητήσαμε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της πόλης την επόμενη τετραετία, αλλά και τα πολλά προβλήματα της Θεσσαλονίκης, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
🤝 Συναντήσα τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. Συζητήσαμε για την διαχρονική ανάγκη αναβάθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οποία πρέπει να ενσκήψει η Πολιτεία και για τις προοπτικές ανάπτυξης των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.
🔺 Εγκαινιάζοντας ένα νέο πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας, έθεσα τον τομέα της Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη διάθεσή των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην προώθηση των σχεδιασμών καθώς και των δίκαιων αιτημάτων τους.