Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.
November 13, 2023
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης.
November 14, 2023

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Γενικό Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ

🤝 Συνάντηση με τον Προέδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ κ. Ιωάννη Σωσσίδη και τον Γενικό Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ κ. Βασίλειο Ιωάννου.
🔺 Η Χ.Α.Ν.Θ, εδώ κι έναν αιώνα, μέσα από το πλούσιο κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό της έργο, αποτελεί φορέα προόδου και καλλιέργειας του ομαδικού κι αλληλέγγυου πνεύματος στους νέους και σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
👉 Το μεγάλο κόστος συντήρησης του ιστορικού κτιρίου αλλά και οι πολλές αναπτυξιακές προκλήσεις για το μέλλον του οργανισμού, αποτελούν μερικά από τα θέματα πάνω στα οποία πρέπει να σκύψει η Πολιτεία.
🙂 Έχοντας, ο ίδιος, πολλές αναμνήσεις από τις δραστηριότητες μου στην Χ.Α.Ν.Θ, με ιδιαίτερη συγκίνηση, περιηγήθηκα ξανά στους γνώριμους χώρους και υποσχέθηκα στους φιλόξενους οικοδεσπότες μας, να συνδράμω με κάθε τρόπο στις προσπάθειές τους.