Απόσπασμα από την εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ” στο Action24
March 26, 2024
Απόσπασμα από την εκπομπή “ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ” στο OPEN TV
March 30, 2024

🏛️ Ομιλία μου στη Βουλή για την Πρόταση Δυσπιστίας στην Κυβέρνηση.

“… Κι ενώ τα βαγόνια των μοιραίων τρένων άχνιζαν ακόμη από την βίαιη σύγκρουση κι ενώ τα πτώματα των άτυχων συνανθρώπων μας δεν είχαν ακόμα ανασυρθεί από τον τόπο της τραγωδίας, φαίνεται να λειτούργησε από τις πρώτες ώρες ένας σκληρός, ψυχρός και συντονισμένος μηχανισμός συγκάλυψης των μεγάλων κυβερνητικών ευθυνών και μετάθεσής τους σε έναν μόνο άνθρωπο, στο πρόσωπο του Σταθμάρχη..
….Μας εγκαλείτε για το ότι ζητάμε αυξημένη παρατήρηση στις επερχόμενες εκλογές και ότι εξισώνουμε την Ελλάδα με τριτοκοσμικές χώρες ή ότι την επιστρέφουμε στις ζοφερές μέρες των πολιτικών προγόνων σας της ΕΡΕ και στις εκλογές του 1961.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, ακριβώς για να μην φτάσουμε ξανά σε εκείνες τις ημέρες και για να μην γίνουμε μια τριτοκοσμική χώρα η μια χώρα όπου ψήφιζαν τα δέντρα και η νεκροί, ζητάμε την επιτήρηση.
Κυρίες και κύριοι της Κυβερνήσεως, ο μόνος τομέας στον οποίον έχετε πραγματικά αριστεύσει είναι στην τέχνη των υποκλοπών, των επισυνδέσεων και παράνομων παρακολουθήσεων και της χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Σας ένοιαζε τι κάνουν οι αρχηγοί του στρατεύματος, οι υπουργοί σας και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι και όχι οι πολίτες αυτής της χώρας που περίμεναν από εσάς αξιοπιστία, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και αντ’ αυτών έλαβαν τιμολόγια χειρουργείων, αντικλεπτικά στο λάδι και ταξίδια αναψυχής στην έρημο της Σίβας με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.
Γι αυτό η παρούσα Κυβέρνηση δε μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση της. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι θα σας δείξει τον δρόμο της εξόδου η πρόσκαιρη πλειοψηφία που διαθέτετε σε αυτήν εδώ την αίθουσα.
Είμαστε βέβαιοι όμως ότι θα το κάνει σύντομα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός!”