Σημαντικοί ΣταθμοίΜεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από όπου έχω και τις πρώτες μου αναμνήσεις.


Από το 2006 υπηρετώ ως γιατρός στο Ε.Σ.Υ. Από την πρώτη γραμμή της μάχης, προσπαθώ να βοηθάω όλοuς τους ασθενείς.Από το 2012 συμμετέχω στην διδασκαλία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της ιατρικής καθώς και στον συντονισμό της εκπαίδευσης των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών.


Το 2015 ολοκλήρωσα τη διδακτορική διατριβή μου ως αριστούχος υπότροφος και ορκίστηκα Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Μετά από χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ, τον Ιούνιο του 2019 ορκίστηκα Διευθυντής Ιατρός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν Κιλκίς.


Ως μέλος φορέων, συλλόγων και καλλιτεχνικών ομάδων της πόλης συμμετέχω σε φιλανθρωπικές δράσεις με σκοπό την ανάδειξη των κοινωνικών προβλημάτων.

Σήμερα
Στις εκλογές του 2023 εκλέχθηκα για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Κιλκίς. Η ζωή εδώ και η αγάπη του κόσμου στάθηκαν η αφορμή ώστε να θέλω να προσφέρω σε έναν ιδιαίτερο τόπο που χρήζει φροντίδας και ενδιαφέροντος.
Σε έναν κόσμο που δοκιμάζεται καθημερινά, σε έναν κόσμο που χρειάζεται φροντίδα ώστε η καθημερινότητα του πολίτη του νομού Κιλκίς να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο βιώσιμη.

Πέτρος Μ. Παππάς

Ως γιατρός στην πρώτη γραμμή, ως καθηγητής νέων υγειονομικών και ως πολιτικά ενεργός άνθρωπος, βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με τα προβλήματα και τις αγωνίες της κοινωνίας.

Ειδικός Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός με εξειδίκευση στην Επείγουσα Ιατρική, στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στην Ψυχολογία των Ασθενών.

Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν Κιλκίς.

Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μέλος Σ.Ε.Π του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και της Ν.Ε Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Συντονιστής Ομάδας Υγείας για την εκπαίδευση και αλληλεγγύη στα άτομα 3ης ηλικίας του Ινστιτούτου Καταναλωτών (Νέο ΙΝ.ΚΑ)

Συντονιστής Εκπαίδευσης Γενικής Ιατρικής Νομού Κιλκίς

Πρόεδρος του Δ.Σ της Δομής Αλληλεγγύης "Το Καλαθάκι"

Συνεντεύξεις - Άρθρα - Νέα


April 15, 2024

Συνάντηση με τους Επιθεωρητές Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη.

Συνάντησα, στα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη, τους Επιθεώρητες Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και μου εξέθεσαν τα πολλά προβλήματα της υπηρεσίας τους: Την μεγάλη υποστελέχωση που […]
April 15, 2024

Επίσκεψη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο”.

Επισκέφθηκα σήμερα το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο μαζί με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Vasilis Bouloukos και τις Anastasia Paterna και Δήμητρα […]
April 11, 2024

Ομιλία στη βουλή για το Σχέδιο Νόμου Υγείας 11/04/24

Στην χθεσινή μου ομιλία για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αναφέρθηκα: Στην διαρκή υποβάθμιση του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας υγείας από την Κυβέρνηση. Στην άθλια κατάσταση […]
April 10, 2024

Απόσπασμα από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ΑΝΤ1 10/04/24

Στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” επισήμανα ότι: Η επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών Η διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτών από το Υπουργείο Εσωτερικών Η απόφαση […]