Βιογραφικό


Είμαι ειδικός Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός, εξειδικευμένος στην Επείγουσα Ιατρική με μετεκπαιδεύσεις στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στην Ψυχολογία των ασθενών.

Εργάζομαι ως ιατρός στο ΕΣΥ από το 2006. Από το 2019 Διευθύνω τον Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Είμαι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κι έλαβα ως πρωτεύσας σε αυτό, υποτροφία για την εκπόνηση της Διδακτορικής μου διατριβής.

Είμαι από το 2015 Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διδάσκω Γηριατρική στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, είμαι συντονιστής εκπαίδευσης των Γενικών Ιατρών στο νομό Κιλκίς και από το 2012 έως το 2019 ήμουν συνεργάτης-εκπαιδευτής των φοιτητών Ιατρικής του Α.Π.Θ στη Γενική Ιατρική.

Ως καθηγητής έχω διδάξει υγειονομικά και ιατρικά μαθήματα σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ και υπήρξα βαθμολογητής και εξεταστής στις εξετάσεις πιστοποίησης των φοιτητών.

Είμαι μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής με πολλές ετήσιες δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση των νεότερων συναδέλφων μας.

Έχω εκπονήσει και δημοσιεύσει σε διεθνή και Ελληνικά περιοδικά σειρά επιστημονικών εργασιών και μελετών με αντικείμενα την ψυχολογία, την παχυσαρκία και την ευπάθεια των ηλικιωμένων.

Συμμετέχω σε ετήσια βάση σε σημαντικό αριθμό διεθνών και ελληνικών ιατρικών συνεδρίων τόσο ως οργανωτική επιτροπή αλλά και με ομιλίες και ελεύθερες ανακοινώσεις.

Συνεργαζόμενος επί σειρά ετών με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, έχω επισκεφτεί και συνδράμει υγειονομικά πολλούς, ωφελούμενους από το πρόγραμμα, συμπολίτες μας.

Συμμετέχω ακόμη επί σειρά ετών σε τακτικά εμβολιαστικά προγράμματα μαθητών κι ενηλίκων ενώ ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής του δικτύου για την απεξάρτηση των εφήβων από το διαδίκτυο, έχω πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες και ημερίδες σε σχολεία.

Ως μέλος θεατρικών εργαστηρίων της Θεσσαλονίκης έχω συμμετάσχει σε σειρά φιλανθρωπικών δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό την ανακούφιση των πιο αδύναμων συμπολιτών μας και την ανάδειξη των προβλημάτων τους.

Από το 2019 είμαι μέλος του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία.

WATCH THIS VIDEO

Υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς


Στις επερχόμενες εκλογές κατέρχομαι για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Κιλκίς.

 • 2011 - 2019"Βοήθεια στο Σπίτι"

  Συμμετοχή στις δράσεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
 • 2011 - 2019Εκπαίδευση Φοιτητών Ιατρικής

  Εκπαίδευση Φοιτητών Ιατρικής του Α.Π.Θ στη Γενική Ιατρική.
 • 2018 - 2019Φιλανθρωπικές παραστάσεις

  Φιλανθρωπικές παραστάσεις θεατρικών εργαστηρίων Βαρβάρας Δουμανίδου για την αγορά περιοδικών δρόμου ΣΧΕΔΙΑ.
 • 2019 - 2021Συμμέτοχή σε κινητοποιήσεις

  Συμμέτοχή σε κινητοποιήσεις για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το εργασιακό και το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο.
 • 2020 - 2021Καθαρισμός Παραλιών

  Καθαρισμός Παραλιών Νομού Θεσσαλονίκης.